Zdravý životný štýl pre psy, mačky a kone.

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom osobných údajov je spoločnosť KRMIVO, s.r.o., J. Kalinčiaka 477/5, 018 41 Dubnica nad Váhom pre ďalej uvedené účely spracúvania v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov  (ďalej „Zákon“) a aj v súlade s nariadením EP a rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovávaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (Ďalej "GDPR) a v rozsahu nevyhnutnom k dosiahnutiu stanoveného účelu po nevyhnutnú dobu vymedzenú podmienkami spracúvania alebo podľa právnych predpisov.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje, že Vaše osobné údaje neposkytne v žiadnej podobe tretej strane. Tieto dáta zhromažďujeme za účelom realizácie obchodného prípadu a skvalitnenia našich služieb. Sú nevyhnutné pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho, k realizácii a zaúčtovania Vašej platby za nakúpený tovar, ku komunikácii s Vami, zasielaním aktuálnych ponúk a iných reklamných aktivít a tiež k správnemu dodaniu tovaru.


Vaše osobné údaje budú v súlade so zákonom prísne zabezpečené a použité iba pri komunikácii medzi predávajúcim a Vami. V prípade registrácie nám dávate automaticky súhlas k tomu, aby sme Vaše osobné údaje v súlade so zákonom spracovávali a používali ich ku komunikácii s Vami. Tento súhlas môžete kedykoľvek písomne ukončiť. Na žiadosť zákazníka (napr. emailom) budú osobné údaje z databáze vymazané a spol. KRMIVO, s. r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Vaše práva

Máte právo prístupu k svojim osobným údajom, ako aj právo na ich opravu, likvidáciu a ďalšie práva vyplývajúce z ustanovenia § 28 Zákona. Poskytnutý súhlas možno kedykoľvek odvolať telefonicky na telefónnom čísle 0948 70 70 50 alebo e-mailom na adrese: info@husse.sk.

Cookies

  1. Webové stránky využívajú mechanizmus "cookies", aby ich lepšie prispôsobili potrebám našich užívateľov. Súbory cookies sú malé súbory uložené na koncovom zariadení používateľa, ktoré sa používajú na identifikáciu prehliadača používateľa pri používaní webových stránok.
  2. Naše webové stránky používajú nástroje Google Analytics na analýzu návštev webových stránok. Služba Google Analytics používa "súbory cookies", t.j. textové súbory umiestnené na počítači používateľa, aby umožnili  webovej stránke analyzovať, ako ju používatelia používajú.
  3. Používateľ môže kedykoľvek v prehliadači zablokovať súbory cookie, ale účinok týchto zmien môže mať problémy s používaním našich webových stránok.
  4. Každý z webových prehliadačov dostupných na trhu má schopnosť spravovať cookies, preto, ak sa používateľ rozhodne vypnúť používanie "cookies", mal by sa najprv oboznámiť so spôsobom správy súborov "cookie" umiestnených v prehliadači, ktorý používa.

Autorské práva

© Trademark Service LE AB všetky práva vyhradené.

Pokiaľ nie je uvedené ​​inak,  všetky materiály tvoriace obsah webovej stránky (texty, grafika, logá, fotografie) a všetky ich časti sú vo vlastníctve Trademark Service LE AB a nesmú byť použité bez písomného súhlasu vlastníka.

Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte nás.

Nedávno zobrazené
Bravo: 150 g

Bravo: 150 g

Mäkká a chutná bezlepková pochúťka s jahňacím, obsahuje iba prírodné ingredienci...
2,50 €
HEALING krém

HEALING krém

Krém s liečivými a dezinfekčnými vlastnosťami.
12,90 €
PRO ENERGI

PRO ENERGI

Kompletné krmivo pre veľmi aktívne a pracovné psy.
65,00 €
Agility Snacks: 125 g

Agility Snacks: 125 g

Mäkká pochúťka s kuracím mäsom, hovädzím mäsom a šunkou, pečené v rúre. Spoľahli...
2,20 €
CALENDULA šampón

CALENDULA šampón

Jemný šampón s extraktom z nechtíka.
9,00 €
Scroll