Zdravý životný štýl pre psy, mačky a kone.

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom osobných údajov je spoločnosť KRMIVO, s.r.o., J. Kalinčiaka 477/5, 01841 Dubnica nad Váhom, IČO: 45481113 pre ďalej uvedené účely spracúvania v súlade so zákonom č.18/2018 Zz. o ochrane osobných údajov (ďalej „Zákon“) v znení neskorších predpisov a v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) v rozsahu nevyhnutnom k dosiahnutiu stanoveného účelu po nevyhnutnú dobu vymedzenú podmienkami spracúvania alebo podľa právnych predpisov.

Vaše osobné údaje zhromažďujeme za účelom realizácie obchodného prípadu a skvalitnenia našich služieb. Sú nevyhnutné pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho, k realizácii a zaúčtovaniu Vašej platby za nakúpený tovar, ku komunikácii s Vami, pre zasielanie aktuálnych ponúk a iných reklamných aktivít a tiež k správnemu dodaniu tovaru.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje, že Vaše osobné údaje neposkytne tretej strane s výnimkou prepravných spoločností a FR distribútorov, ktorí vám doručia tovar a zákonných povinností vyplývajúcich z platných zákonov SR.

Vaše osobné údaje budú v súlade so zákonom prísne zabezpečené a použité iba pri komunikácii medzi predávajúcim a Vami. V prípade registrácie nám dávate automaticky súhlas k tomu, aby sme Vaše osobné údaje v súlade so zákonom spracovávali a používali ich ku komunikácii s Vami. Tento súhlas môžete kedykoľvek písomne odvolať. Na žiadosť zákazníka (napr. emailom) budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť KRMIVO, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Poskytnutý súhlas možno kedykoľvek odvolať telefonicky na telefónnom čísle 0948 70 70 50 alebo e-mailom na adrese: info@husse.sk.

Vaše práva ako dotknutej osoby v súlade so zákonom sú:

Dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. Informácie podľa § 21 ods. 1 a 2 zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon 18/2018“) je prevádzkovateľ povinný poskytnúť dotknutej osobe spôsobom podľa jej požiadavky.

Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nesprávne osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. So zreteľom na účel spracúvania osobných údajov má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov.

Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu vymazal osobné údaje, ktoré sa jej týkajú, ak účel ich spracúvania skončil alebo je splnená niektorá z podmienok v § 23 ods. 2 zákona 18/2018 alebo ak je spracúvanie potrebné kvôli dôvodom v § 23 ods. 4 zákona 18/2018.

Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ obmedzil spracúvanie osobných údajov, ak ide o prípady podľa § 24 ods. 1 zákona 18/2018.

Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie vykonávané podľa § 13 ods. 1 písm. e) alebo písm. f) vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.

Dotknutá osoba má právo získať osobné údaje, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla prevádzkovateľovi, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a má právo preniesť tieto osobné údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné a ak sa osobné údaje spracúvajú podľa § 13 ods. 1 písm. a), § 16 ods. 2 písm. a) alebo § 13 ods. 1 písm. b) zákona 18/2018 a spracúvanie osobných údajov sa vykonáva automatizovanými prostriedkami.

Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 zákona 18/2018 na Úrad na ochranu osobných údajov, ak je priamo dotknutá na svojich právach ustanovených zákonom 18/2018.

Cookies

  1. Webové stránky využívajú mechanizmus "cookies", aby ich lepšie prispôsobili potrebám našich užívateľov. Súbory cookies sú malé súbory uložené na koncovom zariadení používateľa, ktoré sa používajú na identifikáciu prehliadača používateľa pri používaní webových stránok.
  2. Naše webové stránky používajú nástroje Google Analytics na analýzu návštev webových stránok. Služba Google Analytics používa "súbory cookies", t.j. textové súbory umiestnené na počítači používateľa, aby umožnili  webovej stránke analyzovať, ako ju používatelia používajú.
  3. Používateľ môže kedykoľvek v prehliadači zablokovať súbory cookie, ale účinok týchto zmien môže mať problémy s používaním našich webových stránok.
  4. Každý z webových prehliadačov dostupných na trhu má schopnosť spravovať cookies, preto, ak sa používateľ rozhodne vypnúť používanie "cookies", mal by sa najprv oboznámiť so spôsobom správy súborov "cookie" umiestnených v prehliadači, ktorý používa.

Autorské práva

© Trademark Service LE AB všetky práva vyhradené.

Pokiaľ nie je uvedené ​​inak,  všetky materiály tvoriace obsah webovej stránky (texty, grafika, logá, fotografie) a všetky ich časti sú vo vlastníctve Trademark Service LE AB a nesmú byť použité bez písomného súhlasu vlastníka.

Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte nás.

Nedávno zobrazené
OPUS OCEAN

OPUS OCEAN

Bezobilninové kompletné krmivo vytvorené špeciálne pre aktívnych psov s citlivým...
15,00 €
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Kompletné delikátne krmivo z rady Sensitive vyvinuté &scaro...
63,00 €
Zľava
VALP

VALP

Kompletné krmivo vytvorené špeciálne pre šteňatá a feny počas gravidity a dojčen...
11,00 €
OPTIMAL GIANT

OPTIMAL GIANT

Kompletné krmivo špeciálne vytvorené pre psov veľkých a obrích plemien.
55,00 €
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

Kompletné krmivo vyvinuté špeciálne pre mačiatka od ...
13,00 €
Scroll